Çepni köyünde düzenlenen açılış törenine,Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, K.H.G. Birliği Müdürü Recep Keçeci,Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz,Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı, Hayırsever iş adamı Erol Demirtaş,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Töreninin açılış konuşmasını yapan Çepni Köyü İlköğretim Okulu Müdür Şemseddin Liman,'Amacımız; bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen, dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirmektir.Bu düşünceleri bizimle paylaşan okulumuzu bize yeniden kazandıran çok değerli arkadaşımız Mali Müşavir Erol Demirtaş beyefendi ve kıymetli eşleri Zeynep hanımefendiye huzurlarımızda teşekkür ediyor saygılar sunuyorum'diye konuştu.


Törende bir konuşma yapan Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz,’’ Erol, bey baba ocağı ziyaretinde okulu görüp daha iyiyi yapabilmek için müdürlüğümüze başvurduğunda hepimiz bahtiyar olmuştuk.Bu gün itibari ile okulumuz ve lojmanımızın restorasyonu yapılmış, öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tepeden tırnağa giydirilmiş her şey çok güzel olmuştur.Katkılarından dolayı,Erol Demirtaş beye teşekkür ediyorum’’diye konuştu.



Hayır sever iş adamı Erol Demirtaş'a hizmetlerinden ötürü,plaket ve çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Türköz,'Hayır sever iş adamımız Erol Demirtaş tarafından restorasyonu yaptırılan bu okulda, inşallah topluma faydalı insanlar yetişir. Bu da onlar için çok büyük bir gurur kaynağı olur. Ben kendilerine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum'diye konuştu.


Editör: TE Bilisim