Uyguladığı yüksek kalite standartları ile 2010-2011-2012 yıllarında üst üste tüketici kalite ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek dil okulu olan Amerikan Kültür, uygulanan Avrupa Dil Portfolyosu Avrupa konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’deki ilk ve tek eğitim sistemi ile dikkat çekiyor.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, dil eğitiminde yüzyılı aşkın süredir eğitim vermenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Tosya Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Kurucusu Eda ÇEMÇEM Amerikan Kültür Dil Okulları olarak köklü eğitim geçmişlerini, çağdaş yöntemlerle yenileyerek ilköğretim, ortaöğretim, üniversite öğrencilerinin, resmi ve özel kurumların dil eğitimi ihtiyaçlarını karşılamak ve belli bir seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını belirtti. Kontenjanların en fazla 14-16 kişilik olduğunu vurgulayan Kurum Müdürü Kübra AŞIK ise, eğitimlerin özel donanımlı U masa sistemli VIP sınıflarda görsel, işitsel ve çoklu zeka kuramlarını destekleyen teknolojik donanımla yapıldığını belirtti.

"Haftanın belirli günleri kursiyerlerimize yabancı eğitmenler eşliğinde konuşma dersleri, Türk öğretmenlerle de dil bilgisi (gramer), kelime öğrenim teknikleri, okuma, dinleme, yazma gibi dil becerileri ücretsiz olarak sunulmakta" diyen Aşık; "Yüzde 10 devamsızlık barajını aşmadığı sürece kursiyerlerine yüzde 100 eğitim garantisi veren, ücretsiz kurs tekrarları sunan okulumuz, bu sayede tüketici haklarını da korumaktadır" şeklinde konuştu.

Amerikan Kültür Dil Okulu Genel Koordinatörü Hamide Tuba ÇALIŞKAN da, anlayarak hızlı okuma,zihin haritaları,hafıza teknikleri programlarını kursiyerlerine sunacaklarını belirterek, verilen eğitimin yanı sıra kurum içinde ve dışında düzenlenen sosyal aktivitelerle öne çıkacaklarını sözlerine ekledi.











Editör: TE Bilisim