Kutlamalar saat 14.00’te Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından Saygı Duruşu’nda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  

Saat 14.30’da Fatih Ortaokulu Konferans Salonu’nda devam eden kutlamalara Kaymakam Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Çalık, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Özipek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin İpek, Murat Gül, Efkan Dağlı ve Eyüp Gür, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.  

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu yaptı. Pullu konuşmasında;Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği unvanını aldığı ve her yıl 24 Kasım’da büyük bir gururla kutlanan ‘Öğretmenler Günü’nde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Mesaj ve telgrafların okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.  Mesleğe yeni giren öğretmenlerin yemin töreninin ardından mesleğe yeni giren öğretmenler adına konuşma yapıldı.

Veli toplantısı isimli skecin ardından Öğretmenler Günü kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi. 

Emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verilecek ve emekli öğretmenler adına konuşma yapılan konuşmada mesleğe devam eden öğretmenlere sağlık, huzur dolu ve başarılı bir yaşam dileklerinde bulunuldu. Müzik dinletisinin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması Öğretmen Marşı ile sona erdi.  

















Editör: TE Bilisim