Tosya Kaymakamı Türköz'den Öğretmenler Günü Mesajı

Kaymakam Türköz, mesajında milletin her yönden güçlü olması, kalkınabilmesi, çağı yakalayabilmesi için  öğretmenlerin gayret ve azmine ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, toplumsal huzur ve refah düzeyinin yükseltilmesinde eğitimin rolünün büyük olduğunu belirtti.


Türköz, mesajında "Bu bakımdan eğitmek eylemi sürekli değişiklik oluşturma eylemidir. Öğretmen eğitici sıfatıyla, belirlenen amaca doğru sürekli olarak bu değişikliği gerçekleştiren kişidir. Bu alanda öğretmenlerimize çok büyük sorumluluklar ve görevler düşmektedir. Eğitim ordumuzun bu fedakar evlatlarının almış oldukları bu kutlu görevi, sorumluluk bilinci ve vazife aşkıyla ifa edeceklerine ve çocuklarımızı, gençlerimizi vatana, millete faydalı birer fert olarak yetiştireceklerine yürekten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Mesajında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Sizin    başarınız Cumhuriyet'in başarısı olacaktır" sözlerini hatırlatan Türköz, öğretmenlere yüklenen sorumluluğu ve verilen değeri hatırlatarak sözlerini şöyle tamamladı:

"Önce Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum."

BAŞKAN ŞAHİN’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Eğitim-öğretim Camiamızın Çok Kıymetli Mensupları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Türkiye’nin çağı yakalayabilmesi, huzur ve refaha kavuşabilmesi, her alanda ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirebilmesiyle mümkündür. Bunun yolu da şüphesiz ki çağdaş eğitimden geçmektedir.

Lider ülke Türkiye için, aydınlanma ve çağdaşlaşma mücadelesine bir ömür veren ve şimdi hayatta olmayan bütün Öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Görevi başındaki Öğretmenlerimize başarılar diliyor, emekli öğretmenlerimize şükranlarımızla birlikte sağlık ve esenlikler temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Öğretmenlerimizi mutlu günlerinde tekrar kutluyorum. Sevgili yavrularımıza Öğretmenleriyle birlikte başarılar diliyorum.


Editör: TE Bilisim