SEDAT AGACIKOĞLU - KASTAMONU (İHA)

Haberin Videosu için Aşağıdaki Linki Tıklayınız



Tosya Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı’na, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz tarafından çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen program sonrasında Tosya Müftülüğü Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, ‘’ Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir ”dedi
Daha sonra söz alan Tosya Kaymamı Mehmet Türköz ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü yaptığı konuşma ile kutladı.

   Konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu. Mesleğe yeni başlayan öğretmelerin yemin töreni düzenlendi. “Umut Çiçekleri” adlı oratoryonun sunulası, ödül ve başarı belgeleri takdimin ardından, öğretmenler marşının okunmasıyla kutlama programı sonra erdi.











Editör: TE Bilisim