HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar

KASTAMONU (İHA) – CHP Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Sayan Kefeli , beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş ve Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Tosya’dak, şoför esnafının sorunlarını yakından takip ettiğini ve bildiğini ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Tuğçe Sayan Kefeli, “ İlçemizde faaliyet gösteren şoför arkadaşlarımızın yaşadığı sorunlarıCHP Tosya ilçe başkanlığı olarak yakından takip ediyoruz..31 Mart 2024 tarihinde Belediye Başkanı seçilmemiz halinde Belediye Meclisinde Şoförler Odasıyla birlikte bir komisyon oluşturmak. Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyelerinden arkadaşlarla Belediye Meclisindeki arkadaşlar bir araya gelip yıl boyunca çalışacak, sorunlar ve pürüzleri ortadan kaldırarak, o sorunların çözülmesi için çalışmalar yapacaklar. En doğru noktaya geleceğimize inanıyorum.” dedi.

Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş’ da, CHP Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Sayan Kefeli’nin ve parti yöneticilerinin yapmış olduğu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

CHP Tosya Belediye Başkanı Adayı Tuğçe Sayan Kefeli gün içinde Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu ve oda yönetiminde ziyaret ederek istişarede bulunarak yerel seçimlerde desteklerini istedi.

Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu CHP Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Sayan Kefeli’nin ve parti yöneticilerinin yapmış olduğu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

415995642 352296897436111 6731270392229710834 N

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU