HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Tosya Orman işletme müdürlüğünde dün düzenlenen Yakıt Tankeri dağıtım törenine katılan Belediye başkanı Volkan Kavaklıgi program sonrasında ilçe siyasi gündemi ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde nasıl bir seçim çalışması yapacağını www.tosyahaberleri.com haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

Siyasi Rakiplerimle Polemiğe Girmeyeceğim

Başkan Kavaklıgil ‘’ Yerel seçimlere bildiğiniz gibi 4 ay gibi kısa bir süre kaldı.Ben bu süreçte eğer olağanüstü bir durum olmaz ise MHP adayı olarak seçmenin karşısına çıkacağım. Önümüzde ki bu 4 ayı ben vatandaşlarımız ile bir fazla bir araya gelmek için geçireceğim. Onların düğününe katılıp mutlu günlerinde yanlarında olup, bazı zamanlarda da cenazelerine iştirak ederek üzüntülerini paylaşacağım. Kimi zaman evlerine misafir olup kimi zamanda makamda vatandaşımızı misafir edeceğim. Bu zaman içinde hiçbir siyasi rakibim ile polemiğe girmeyeceğim. Onlarda beni bu siyasi çekişmelerin içine çekemeyecek’’ dedi.

İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

5 Yılda Yaptığımız Projelere haksız eleştiri yaptırmam

Başkan Kavaklıgil ‘’ Basın mensubu olarak sizlerde son 5 yıl içinde ilçemizde yapılan yatırımları takip ediyorsunuz. Bunların belli başlı birkaçını saymak gerekirse Su Arıtma Tesisi, Hayvan Pazarı ve mezbahana, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile son olarak Yeni Tosya Otogarı ilk akla gelenler. Şimdi siyasilerimiz yapılan hizmetleri arka plana atmak için yok efendim Hayvan Pazarı dağın başına mı yapılır, Yeni Otogar niye aynı yerine yapıldı, Su Arıtma neden faaliyete geçmiyor gibi haksız eleştiriler yapılıyor. Ben zamanı geldiği zaman bunların cevabını ve açıklamasını yapacağım. Ama şimdi hizmetler ve projeler devam ettiği için zamanının bekliyorum. Birde unutmadan Tostaş’ın yerine çivi bile çakılamaz diyenlere cevabım 27 aralıkta 750 kişilik Kapalı spor salonunun ihalesini yapıyoruz. Tosya halkına hayırlı olsun’’ dedi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil haber sitemize yaptığı kısa açıklama sonrasında ‘’halkımız bize inanmaya devam etsin üretken belediyecilik anlayışı içinde yakında yeni projelerimizin müjdesini vatandaşlarımız ile paylaşaçağız’’dedi.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU