HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi Yeni Sanayi Kavşağında Trafik Kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Trabzon istikametinden Yalova’ya gitmekte olan 77 AAD 911 plakalı otomobil Tosya Yeni Sanayi kavşağında şiddetli yağış nedeni ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak orta refüje çıkması sonucu Trafik Kazası meydana geldi.

Meydana gelen Trafik Kazasında otomobilde yolcu olarak bulunan Tugba K. (25) ve Nezengül K.( 49) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölge Trafik Ekipleri Kaza sonrası güvenlik tedbirleri alarak kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  

Haber Analiz : Kaza sonrası olay yerine gelen vatandaşlar ve Esnaflar Yeni Sanayi Kavşağında meydana gelen Trafik Kazalarının özellikle Yağmur yağdığı zamanda sürekli meydana geldiğini ifade ederek yetkililerden kavşakla ilgili düzenleme yapılmasını istediler. İsmini açıklanmasını istemeyen bir vatandaş '' Dünyada'da herhalde yağmur yağdıktan sonra Trafik Kazası meydana gelen iki tane kavşak vardır bunlarda maalesef ilçemizde. Birincisi Tosya Yeni Sanayi Kavşağı diğeri ise sizlerinde tahmin ettiği gibi Ortalıca Kavşağı.İnanın bu kavşaklarda her yağmur yağdığı zaman mutlaka Trafik Kazası meydana geliyor. Bizler artık illallah dedik.Bu ilçede bu durumu gören bir tek yetkili yokmu acaba.

Bu Kavşakların durumunu Karayolları yetkililerine aktaracak ilçede ki siyasi irade nerede?

(SDA-

Editör: TE Bilisim