Tosya’da bugün saat 10.30 sularında D-100 Karayolu Tosya – Ilgaz arasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişide yaralandı.

 

D-100 Karayolunda Nihat Bora yönetimindeki 37 KE 079 plakalı araç ile karşı yönden gelen Dursun Avcı Yönetimindeki  34 ZF 8060 plakalı araç çarpıştı.

 

34 ZF 8060 plakalı araçta bulunan Şöfor Dursun Avcı, eşi Fatma Avcı ve çocukları Rabia Nur Avcı ve Melike Nur Avcı yaralı olarak Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

37 KE 079 plakalı araçın şöforu Nihat Bora ise olay yerinde ağır yaralı olarak gelecek olan ambülans beklenildi. Kaza Yerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola’da kazayı yakından takip etti.

 

Ambülans gelinceye kadar geçen sürede ağır yaralı olarak bekleyen Nihat Bora’ya İtfaiye ekipleri ilk mühaleyi yaptılar. D-100 Karayolunda kısa süreli trafikte tıkanmalar yaşandı. Trafik ekipleri yolu organize ederek trafiğe açtılar.

 

Devlet Hastanesi Ambülansı olay yerine gelerek ağır yaralı olan şahsa cihazlarla müdahele ettiler fakat yapılan müdahelelere rağmen Nihat Bora kurtarılamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Yaralı olarak Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan 9 aylık olan Raibe Nur Avcı’nın küçük bedeni yenik düştü ve hastanede hayatını kaybetti.

 Aynı ailenin diğer fertlerininde tedavileri devam ediyor. Hayatını Kaybeden Nihat Bora’nın Tosya Pazar Camii imamı olan Nevzat Bora’nın biraderi olduğu öğrenildi.

 Olay ile tahikakat devam ediyor.

 

Haber videosu sisteme yüklenmektedir. Haberi takip ediniz.

Editör: TE Bilisim