Haber & Foto :
Sedat Ağacıkoğlu-Alaattin Keşoğlu

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakolu önünden başlayan kortej, şehir merkezinde sona erdi.

Trafik Haftası nedeniyle Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ile Tosya Jandarma Trafik ve ilçedeki Taksicilerin  işbirliği ile kortej düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü Merkezi önünde toplanan ekip otoları, ticari taksiler, çekici, Tosya Belediyesi zabıta aracı ve Özel Hakan Sürücü kursuna ait araçlar  şehir merkezinden  yola çıktı.Tosya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Gök Trafik haftası için düzenlenen Araç Konvoyuna katılır iken Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odasından yetkililerin katılmaması dikkatlerden kaçmadı


Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Bürosu Konvoy hareket etmeden önce  katılan araçlara ve şoförlere araçlara yapıştırmaları için etiket dağıttı.


Yaklaşık 50 aracın katıldığı kortej sonrasında açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, vatandaşlardan ve sürücülerden trafik kurallarına karşı duyarlı olmalarını istedi.


Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünden hareket eden Araç Konvoy  Otogar kavşağından ve  ilçemizin mesire yeri üç oluklarından   dönüş yaparak ,İlçe  Emniyet Müdürlüğü önünde Korteji sona erdirdi.


Editör: TE Bilisim