HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nu Tosya İlçe D-100 Karayolunda sebze yüklü kamyonun devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre ulaşıma kapanırken, asfalta saçılan sebzeler itfaiye, polis ve vatandaşlar tarafından kaldırıldı.


Edinilen bilgilere göre Trafik Kazası, Tosya ilçesi Çaykapı köyü mevkiinde meydana geldi. Bursa istikametinden Trabzon’a sebze ve meyve taşıyan kamyon 07.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Murat Beşikçi’nin kullandığı 52 K 4005 plakalı kamyonun devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Yaralı sürücü 112 ambulansla Tosya Devlet Hastanesine sevk edildi.


 Meydana gelen kaza sonrası Kamyon kasında yer alan üzüm, armut ve şeftaliler yola saçıldı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre aksadı. Trafik, itfaiye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.




Olayın gören bir vatandaş, "Kamyon Köprü ayağına geldiği anda birden bariyerlere çarparak devrildi. Allah'tan yaralının durumunun çok ağır olmadığını öğrendik. Kazayı ucuz atlatmış" diye konuştu.
Yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı.







  (SDA-

Editör: TE Bilisim