HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesi Hastane kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 otomobil maddi hasar gördü 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Hastane kavşağında 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında yaya olarak okuldan eve gitmekte olan  Serkan.K (16) yaşında ki öğrenci otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Yaralı öğrenci olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İddialara göre sürücü ehliyeti olmaya 37 KA 807 plakalı otomobil hastane kavşağında 37 KD 8133 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan 37 KS 807 plakalı otomobil daha sonra 06 HB 0684 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası olay yerinde büyük panik yaşanırken kazaya neden olan ve sürücü belgesi olmayan araç şoförü olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Trafik ekipleri yapılan tahkikat sonrası ehliyetsiz araç kullanan sürücüyü kısa sürede yakaladı.

Meydana gelen Trafik Kazasında yaralanan Serkan.K ( 16 ) ya Tosya Devlet Hastanesinde ilk müdahale yapıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası olaya birebir tanık olan bir vatandaş ‘’ İlçenin Trafik açısından en yoğun noktası olan Hastane kavşağında sürekli kazalar meydana geliyor. Siz basın mensupları bunları devamlı gündeme getiriyorsunuz. Fakat yetkililer bu kavşakla ilgili bu güne kadar hiçbir çalışmaya yapmadılar. Gördüğünüz gibi bırakın Trafik sinyalizasyonu nu adam akıllı bir trafik levhası yok. Dört ayrı yolun birleşme ve ilçeye giriş noktası olan kavşağına yaklaşan araçların kimin kime yol üstünlüğü olduğu belli değil. Birde böyle acemi sürücüler olunca bu kazalar kavşakta eksik olmuyor’ ’dedi

.İlçe Trafik Şubesi ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  








  

Editör: TE Bilisim