Tosya’da Şampiyonluk kutlamalarına gölge düştü

Fenerbahçe futbol takımının 18.süper lig şampiyonluk kutlamaları maçın bitişinden sonra ilçemiz cumhuriyet meydanında tosya fenerbahçeliler derneği tarafından organize edilen büyük bir şenlikle kutlanmaya başlandı.

     Taraftarların meşaleler ve atkı showlarıyla vede tezahüratlarıyla hız kazanan çoşkulu kutlamalar ilerleyen saatlerde araç konvoyu ile farklı bir kutmalara başlandı

     Kutlamaların başlamasından yaklaşık 45 dakika sonra tam da taraftarların doyasıya eğlendiği dakikalarda araç konvoyunda kendini bilmez iki magandanın içinde bulunduğu 37 dz 262 plakalı araçtan hareket halinde iken tamda cumhuriyet meydanında emniyet görevlilerinin ve trafik polislerinin gözü önünde havaya 3 el ateş ettiler.

    Taraftarların şaşkınlığı arasında sakin ve sağduyulu bir polisimiz olayın dahada tehlikeli bir duruma mahel vermeden kendisini de tehlikeye atarak hareket halindeki raçta bulunan magandanın elindeki silahı etkisiz hale getirdi bu esnada araç hareket halinde olduğu için polis memuru yaklaşık 8-10 metre araçta sürüklendi.daha sonra araç konvoyunun yavaşlaması ile araç durmak zorunda kaldı bu esnada diğer görevli polislerde olaya müdahele ettiler ateş eden maganda etkisiz hale getirilirken araç şoförü araçtan kaçtı peşine düşen polisler şoförü yakalamaya çalıştılar.

     Kendini bilmez bu iki magandanın yapmış olduğu bu olaya kısa süreli de olsa meydan da bulunan taraftarlar arasında kargaşalığa neden olsada kutlamalara devam edildi.

     İlerleyen dakikalarda şampiyonluğun vermiş olduğu heyecandan dolayı araç konvoyunda maddi hasarlı 3 tane trafik kazası meydana geldi.

     İlçemizde yapılan bu şampiyonluk kutlamaları ne yazık ki magandaların vede trafik canavarının gölgesinde kaldı.

     Şampiyonluğu hak eden fenerbahçe taraftarının canı gönülden kutlar iken şu gerçek ortaya çıktı ki millet olarak kutlama yı ve eğlenmeyi öğrenemiyoruz ve bilmiyoruz.

          Olay anında kutlamaları sizler için kameraya kayıt eden www.tosyahaberleri.com olay anını an ve an kayıtlara almıştır.


     

HABER&FOTO : SEDAT AĞACIKOĞLU 
KAMERA : ALAATTİN KEŞOĞLU
















Editör: TE Bilisim