Tosya'da saat 15,05 sıralarında ilçenin aşağıtekke mevkinde bulunan bir inşaatın son katına çıkan Karabük nüfusuna kayıtlı 1988 Doğumlu ErsinTüre isimli genç İntihar girişiminde bulundu.

Aldığımız son dakika bilgilerine göre  Psikolojik bunalıma giren bir genç intihar etmek için çıktığı inşaatdan atlamak ister iken olay yerine gelen Tosya İtfaiye ekipleri hemen olay yerinde tedbir alarak intihar etmek isteyen genci ikna etmek için çalıştılar.

İddalara göre Ersin Türe, rahatsızlığı nedeniyle gittiği bir hastaneden psikiyatri ilacı almak istedi. Doktor raporu olmadığı gerekçesiyel doktordan istediği ilacı alamayan Türe, ilçede bulunan 4 katlı inşaat halindeki bir binanın çatı katına çıkarak intihara kalkıştı.

Olay yerine gelen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz intihar etmek isteyen kişi ile konuşarak intihar etmesini engelledi.

  İkna edilen genç Güvenlik kuvvetleri tarafından alınarak devlet hastanesine götürdüler.Muayenesi yapılan genç daha sonra ifadesi alınmak üzere Tosya Emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili Tahkikat sürmektedir.



Tosya'da İntihar Girişimi

Editör: TE Bilisim