Bulgaristan'dan ve Almanya'dan Türkiye'ye aile ziyaretine gelen gurbetçi aileler, Kastamonu'da kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'un istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan Cihan Demircioğlu (29) yönetimindeki Bulgaristan plakalı (PB7839PA) otomobil ile Kastamonu'nun Tosya ilçesi Deringöz köprüsü yakınında hatalı sollama yapması sonucu İstanbul istikametinden Elazığ istikametine giden Mehmet Muhittin Evliyasever (32) Almanya plakalı (BN YE 23) otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç da adeta hurdaya döndü.

Bulgar plakalı araçta bulunan sürücü Cihan Demircioğlu, otomobilde sıkışırken aracın içinde bulunan Reyhan Avcıoğlu, Rossen ve Kiril İvanov Dobres ise yaralandı.

Diğer otomobilde de Elazığ nüfusuna kayıtlı sürücü Mehmet Muhittin Evliyasever ile Rümeysa Evliyasever (10) ve Taha Evliyasever (8) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Ayrıca yaşanan feci kazada sürücünün annesi olduğu öğrenilen Sema Evliyasever, otomobilin ön koltuğunda sıkışarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında trafik bir saat kadar tek şeritten sağlandı.Sema Evliyasever'in cenazesi, Tosya Belediye İtfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra cenaze aracına konarak Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Araçların olay yerinden kaldırılması sonucu trafik tekrar normal seyrine dönerken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



















Editör: TE Bilisim