Tosya’nın Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden market sahibi olan 1971 doğumlu F.B isimli şahıs pazartesi akşamı gece 23.00 sularında iş yerini kapattıktan sonra evine gitmekte iken yanına yaklaşan 37 plakalı bir araçtan inen şahıslar tarafından feci şekilde dövülerek tartaklandı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilerinden edinilen bilgilere göre; aracın içerisinden iken S.U ve R.K isimli şahıslar market sahibinden sigara istediler. 
Sigarasının olmadığını söyleyen F.B’ye ‘o zaman para ver‘ dediler, parasının da olmadığını belirten market sahibine ‘nasıl paran olmaz ‘ diyerek öldüresiye dövüldü.

Ağır yaralanan market sahibi F.B isimli şahsın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Apar topar hastaneye kaldırılan market sahibi, ilk yapılan müdahalenin ardından Kastamonu’ya sevk edildi. Olay yerine gelen polise sevk edilmeden önce ifade veren market sahibi F.B ifadesinde ‘’ İki kişiydiler, iş yerimi kapatıp evime giderken yanıma bir araçla yaklaşıp sigara istediler. İçkili olduklarını anladım ve sigaram olmadığını söyledim, o zaman para ver dediler o da yok dediğimde bana saldırıp cebimdeki 2 bin TL paramı alıp beni dövdüler.

Çevredeki vatandaşlar beni kurtardı. Saldırganları tanımıyorum daha önce görmedim ama şikâyetçiyim ‘’ dedi.

Mağdurun alınan ifadesi sonrası eşkâlleri belirlenen gaspçıların peşine düşen emniyet güçleri, gece yarısı yapılan operasyonda yakalanarak nezarete alındı.

Akşam saatlerinde mahkemeye sevkedilen saldırganlar duruşma sonrası tutuklanarak cezaevine konuldular. Olayla ilgili tahkikatın da devam ettiği bildirildi.  (Niyazi EMİRMUSTAFA)

Editör: TE Bilisim