İstanbul’dan satış için Tosya ilçesine kubar esrar getiren 5 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyon ile yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda F.U. isimli şahsın İstanbul ilinden Tosya ilçesine yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgileri elde edilmesi üzerine başlatılan planlı operasyon Tosya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda D-100 Karayolu Tosya istikametinde oluşturulan uygulama noktasında F.U isimli şahsın kullanmış olduğu Tır ‘da yapılan aramada şoför mahallinin arka kısmında yatak bölümünde siyah çöp poşeti içersinde 5 kg  kubar esrar maddesi görülerek muhafaza altına alınmıştır.

F.U ve bahse konu olaya karıştığı tespit edilen S.K., İ.K., N.K., İ.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları Tosya Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.”

Editör: TE Bilisim