İlçemiz Yılbaşı akşamına Kanlı bir Cinayete tanık oldu 5 kişilik gruptan birinin kediye tekme atmasıyla o sırada orada içki içen 2 kişinin onlara tepki göstermesiyle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında içki içen 2 kişiden Ebubekir Parlak belinden çıkardığı bıçak, araya girmek isteyen Remzi Uğur Karabıyıkoğlu'nun göğsüne saplandı. Karabıyıkoğlu olay yerinde can verirken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Cinayet, dün gece   Dumlupınar İlköğretim Okulu'nın dış duvarının yanında meydana geldi. İddiaya göre gece okulun dış duvarının yanında Ebubekir Parlak, arkadaşı ile sohbet sırada 5 kişilik arkadaş grubu yanlarına geldi. Bu sırada 5 kişilik grupta bulunan Selçuk Emir, yoldaki kediye tekme atınca tartışma başladı. Tartışma giderek büyüyerek kavgaya dönüştü.

Ebubekir Parlak, bu sırada belinden çıkardığı bıçağı sağa sola savurmaya başladı. Kavgayı ayırmak için araya girdiği sırada Remzi Uğur Karabıyıkoğlu ile Selçuk Emir bıçağın hedefi oldu. Karabıyıkoğlu göğsünden aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan ve atardamarı kesildiği belirtilen Selçuk Emir ise   KastamonuDevlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışanları gözaltına aldı.

Olay anında hayatını kaybeden U.K aynı gün doğum günü olduğu ve gündüzden İstanbulda bulunan Annesi ile telefon ile görüşerek düğün hazırlığını yaptığını ve Beyaz eşyasını kendi imkanları ile alarak evlenmek istedğini söyledi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ebubekir Parlak tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uğur'un cenazesi bugün öğlen namazına müteakip toprağa verildi.


Ölen Şahıs : U.K


Editör: TE Bilisim