SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Kurban Bayramı'nın başlaması ile birlikte kurbanlık hayvanlarını ve kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralandı. Kesim sırasında yaralanan acemi kasaplar, Tosya Devlet Hastanesi acil servislerine hücum etti.

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle acemi kasaplar yine Tosya'da sahneye çıktı.Tosya Devlet Hastanesi Acil servisine bayramın ilk günü kurbanlıklarını keserken kendini kesen vatandaşlarla dolup taştı. Kimi vatandaşlar elini keserken,kimide kolunu kesti. Bazı acemi kasaplar ise hastaneye gülerek geldi.Acemi yaralı kasaplara acil serviste nöbetçi olan sağlık çalışanları müdahale etti.

Bayramın 1.günü yaşanan yaralanma olayı ise diğer acemi kasaplardan ayıran ilginç özelliği bıçağın kolun pazu kısmına saplanması oldu.67 yaşında ki İsmail Alaca kurban kesimi sonrası balta ile et parçalar iken çeketin iç cebinde unuttuğu bıçak koluna saplanarak ucu diğer taraftan çıktı.Yaralanan İsmail Alaca yakınlarının yardımı ile Tosya Devlet Hastanesi acil servisine getirildi.Burada yapılan ilk müdahele sonrası  ambulansla Kastamonu Münif İslamoğlu hastanesine sevk edildi.

Editör: TE Bilisim