Haber : Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

Her alanda artırılan güvenlik tedbirlerin yanında trafik ekipleri de trafik canavarına dur demek için farklı bir uygulama başlattı. Çanakkale Şehitleri Caddesi’nde Osmanlı Parkı yanında uygulama yapan Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri şehir merkezinden Dörtyol istikametine gitmekte olan sürücüleri durdurdu.

Ekipler evrak kontrolünün yanında sürücülere broşür dağıttı. Bayramda trafik kazalarının minimize edilmesini hedefleyen trafik ekipleri trafik kurallarının yer aldığı broşürleri sürücülere dağıttı. ‘Trafik Kurallarına Uyalım, Sevdiklerimize Kavuşalım’ sloganının bulunduğu broşürü alan sürücüler; ”broşürler bilgilendirici, trafik kuralları herkesin anlayabileceği şekilde anlatılmış. Yol boyunca uyulması gereken kurallar broşürde açık açık yazılmış. Bu broşürler dikkatli incelendiği zaman sürücülerin hata yapma riski azalır ve trafik kazaları azalır. Trafik ekiplerine çok teşekkür ediyoruz”  şeklinde duygularını dile getirdi.
‘Trafik Kurallarına Uyalım, Sevdiklerimize Kavuşalım’ sloganının yer aldığı broşürlerde hız limitleri, takip mesafesi gibi bilgilendirmenin yanında, alkollü araç kullanmanın cezası, emniyet kemeri takmamanın cezası gibi bilgiler de yer alıyor.







Editör: TE Bilisim