Haber : Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

Geçtiğimiz hafta sonu ilçede düzenlenen 20. Tosya Pirinç ve Kültür Festivali kapsamında Anadolu’nun Kırkpınarı diye tabir edilen Tosya Yağlı Güreşleri yapıldı. Yağlı güreşleri izlemeye gelen vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak ve yağlı güreşlerin huzur içinde izlenmesini sağlamak amacıyla Tosya Polisi güreş alında ve tribünlerde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Güreş sahasına giren vatandaşların üzerini arayan polis ekipleri vatandaşın üzerinde bulunan Tosya Çakısı, kesici ve delici aletlerin tribüne ve sahaya alınmasına izin vermedi.

Üçolukları Mesire yerinde düzenlenen Sünnet Şöleninde de güvenlik tedbirleri yine üst düzeydi. Polis ekipleri Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen takviye ekiple birlikte Pazar günü düzenlenen sünnet şöleninde emniyet tedbiri alarak şölene katılan vatandaşın güvenliğini sağladı.

Şölende eğlenen ve piknik yapan vatandaşın arasında konum alan ve alanda dolaşan polis ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar; “Her zaman olduğu gibi can ve mal güvenliğimizi sağlamak için 24 saat görev başında olan polisimiz iki gündür aldığı yoğun güvenlik önlemiyle hem güreş meydanında hem de sünnet şöleninde huzur ve güvenliğimizi sağladı. 24 saat görevinin başında olan polisimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını dile getirdi.















Editör: TE Bilisim