İlçemizde  D-100 Karayolunda bulanan ve halkımızın  Dörtyol Kavşakları diye adlandırdığı ama aslında Görsel ve yazılı basında hemen hemen  her gün  gündüz ve Gece  demeden Trafik Kazalarının meydana geldiği  ‘’ ÖLÜM KAVŞAKLARI ‘’ son iki gündür maddi ve Can alıcı kazalar olmaya devam ediyor.








Gündüz İstanbul istikametinden Samsun’a gitmekten olan bir minibüs kavşaklarda bulunan neye göre ve nasıl hesaplandığı bilinmeyen keskin viraja hızlı girmesi sonucu yana devrildi.Araç içinde bulunanlar şans eseri kazayı ufak sıyrıklarla atlattılar.



Gündüz olan bu kazanın şokunu atlatmadan Pazar akşamı  saat 20,30’da araç trafiğinin yoğunlaştığı sırada Boyner cami tarafından Tosya tarafına geçmek isteyen Broadway marka bir otomobil ile D-100 karayolunda seyir etmekte olan diğer araç çarpıştı.Maddi Hasarlı kazanın meydana geldiği yerde        D-100  karayolu araç trafiği bir anda tehlikeli bir boyut kazandı her an başka bir kazanın meydana gelebileceği yol vatandaşları ve Trafik memurlarının isyan ettirdi.

 

 

Aylardır devam eden D-100 karayolundaki yol çalışmaları ve bitmek bilmeyen gece gündüz demeden çift şeritli yolu bir anda uyarı tabelaları ile tek şeride dönüştürülmesi  ve sadece kum çuvalları veya ne olduğu belli olmayan trafik uyarı araçları ile yolda seyir halinde bulunan araçlara tuzak hazırlanmakta.

Tosya Dörtyol kavşaklarının bu derece tehlike arz eden durumda trafiğe açık olması ve Tosya Trafik Şubesi ekiplerinin gece gündüz demeden yol güvenliğini sağlamak için çalışmalarına rağmen hemen hemen her gün kazalar meydana gelmektedir.Bu ucube  Kavşakları kullanacak olan bizlerin ve bizleri temsil eden kurumların bu derece  duyarsız ve kayıtsız olması hergün meydana gelen can ve mal kaybına neden olan Trafik Kazalarının birgün ALLAH Esirgesin her an bizlerinde başına gelmesi uzak bir ihtimal değildir.  

Trafik Kazası sonrası www.tosyahaberleri.com tarfından çekilen kamera görüntülerini ve Yol Trafiğinin durumunu siz sayın halkımızın takdirine bırakıyoruz......!!!

Haber&Foto : Sedat AĞACIKOĞLU

Editör: TE Bilisim