37 KF 919 plakalı Hüseyin Çataloğlu’nun (46 ) kullandığı  Broadway marka  otomobil önünde seyir halinde giden traktörü sollamak ister iken Kastamonu dan Tosya ‘ya gelmekte olan 61 EU 365 plakalı  Türkhan Hacıvelioğlu ‘nun (32 ) kullandığı özel Minibüs  ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında  37 KF 919 plakalı aracı kullanan Hüseyin Çataloğlu olay yerinde öldü.




Araçta sıkışan Hüseyin Çataloğlu’nun  cansız bedenini Tosya itfaiyesi  kurtarma ekipleri zorlukla çıkardılar. Tosya trafik ekipleri ve ve jandarma olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri aldılar .Tosya-Kastamonu yolu yaklaşık 30 dakika  araç trafiğine kapandı daha sonra yol  araç trafiğine tek yönlü olarak açıldı.



Olay yerine gelen kazada vefat eden Hüseyin Çataloğlu’nun yakınları ve akrabaları uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadılar.

Cenaze daha sonra ambulansla Tosya Devlet Hastanesine götürüldü. Kazayı duyan Hüseyin Çataloğlu’nun yakınları ve akrabaları  Hastane önüne gelerek kaza nın üzüntüsünü feryadlar içinde yaşadılar.

Editör: TE Bilisim