SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde şüphe üzerine durdurulan bir araçtan ruhsatsız tabanca çıktı.

Tosya İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yol üzerinde güvenlik amaçlı kontrol yapıldı. Yapılan uygulama sırasında şüphe üzerine 35 KZ 147 plakalı üstünde 4 adet otomobil bulunan çekici durduruldu.

Durdurulan çekici araç içerisinde bulunan E.M. ve B.B. ’nİn şüpheli hareketleri üzerine bulundukları araçta ve üzerinde bulunan otomobiller üzerinde arama yapıldı. Çekici aracın üstünde bulunan 4 adet otomobilden 61 AL 375 plakalı otomobilde hasar olmadığı halde çekici üstünde bulunmasından şüphelenen İlçe Jandarma ekipleri yapılan arama sonucu bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Ele geçirilen silah ve araçta bulunan E.M ve B.B. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar karakoldaki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Yapılan adli işlemler sonrasında E.M ve B.B tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

  (SDA-

Editör: TE Bilisim