HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi Gök Omuz Köyünde meydana gelen Traktör Kazasında bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Gök Omuz köyü yukarı mahalle mevkiinde 37 DU 224 plakalı Traktörü ve Patoz (Harman) makinesi ile tarladan köye dönmek isteyen sürücü Recep Durmaz (69) arıza yapan traktörünü tamir etmek isterken meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının iddiasına göre sürücü Recep Durmaz köy yoluna yaklaştığı patika yolda kullandığı Traktörün vites bölümünde meydana gelen arıza nedeni ile durmak zorunda kalmış. Sürücü Recep Durmaz Traktörün arka bölümünde bulunan vites yağlama kısmının altına girerek tamir etmeye çalıştı. Bu sırada yağı boşalan traktörün vitesi boşa çıkması sonucu traktör ve arkasında takılı patoz makinesi traktör altında tamirat için bulunan Recep Durmaz’ın üzerinden geçmiş. Meydana gelen Traktör Kazasında sürücü Recep Durmaz olay yerinde feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

Olay sonrası Köy sakinleri meydana gelen Traktör Kazasını Jandarmaya ihbarda bulundu. İlçe Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim