HABER: Sedat Ağacıkoğlu

 Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda sabah saatlerinde yaşanan olayın dehşeti yolcuların ifadesinde ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre İstanbul’dan Rize istikametine seyir haline olan ve 34 GV 7515 plakalı otobüs Tosya ilçesi Sapaca Köyü mevkii Polis noktasında arıza nedeni ile acil olarak durdu. Otobüsü park ederek aşağı inen otobüs şoförü Erdal Sertgul (39) arızayı gidererek tekrar otobüse binmek istedi. Bu sırada kalp krizi geçiren şoföre yolcular müdahale etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulans sağlık görevlileri Kalp kriz geçiren Erdal Sergul’e düştüğü yerde kalp mesajı yaptı. Daha sonra Tosya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Erdal Sergul burada yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın şokunu ve üzüntüsünü uzun süre üzerinden atamayan yolcular haber sitemize yaptıkları açıklamada ‘’ Kaptan şoförümüze Allah’tan Rahmet diliyoruz. Eğer kaptanımız bu krizi seyir halinde geçirse ise büyük bir facia olurdu’ ’diye konuştular.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim