SEDAT AĞACIKOĞLU
KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, iddiaya göre iki kardeş arasında çıkan kavgada Y.İ, Kız kardeşi Ş.İ.'yi bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgilere göre 0lay, saat 20.30 sıralarında Hacııpir mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre iki kardeş arasında çıkan tartışmada  Y.İ ( 41 ) kız kardeşi Ş.İ (38) bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayet zanlısı Y.İ'yi tutukladı. Bıçaklanma sonucu hayatını kaybeden Ş.İ cesedi Olay yeri incelemesinin ardından Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

SON DAKİKA : Alınan son dakika bilgilerine göre cinayet olayına karışan her iki kızkardeşin Anti Depresyon rahatsızlığı geçirdikleri ve antideprasan ilaçı kulanndığı iddia edildi.

SON DAKİKA GELİŞMESİ :

 Tosya Camiatik Mahallesinde anneannesi E.T.’ti ve  2015 yılında kız kardeşi Ş. İ’yi öldürdüğünde itiraf eden ve anneanne ile kız kardeşini öldürmekten tutuklanan daha sonra şizofren olduğu gerekçesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi altında tutulan Y. İ. Ile ilgili Adli Tıp Kurumunun “Cezai ehliyeti yoktur” raporu nedeniyle Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye kararı verildi.

Editör: TE Bilisim