İlk Trafik Kazası :  10.07.2012 tarihinde saat 09,45 sıralarında meydana geldi.Trafik kazası Tosya-Çorum kavşağında meydana geldi.Tosya  istikametinden Kavşağa giriş yapmak isteyen otomobil ile Samsun istikametinden İstanbul’a giden araç çarpıştı.Kazada her iki araçta bulunan yolcular  hafif şekilde yaralandılar

İkinci Trafik Kazası : Samsun istikametinden İstanbul’a gitmekte olan A.K yönetimindeki özel oto, dün saat 12:00 sıralarında Çaybaşı Köyü’nün Tosya tarafında 1 km geçtikten sonra henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada otoda yolcu olarak bulunan Tuncer K. İsimli yolcu yaralandı. Yaralı ambulansla Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza ile ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Üçüncü Trafik kazası :  Tosya D-100 de ikinci Trafik kazası saat 11,02 sıralarında Tosya Yeni sanayi Kavşağında meydana geldi. Veyis.K. kullandığı 37 DU 622 plakalı Traktör ile H.E nin kullandığı 37 KF 813 plakalı Motosiklet çarpıştı.Kazada Motosiklet sürücüsü çarpanın etkisi ile yaralandı.Olaya yerine gelen Ambulans ile yaralanan sürücü Tosya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.Kaza ile ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.



Editör: TE Bilisim