HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 


  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydan gelen trafik kazasında 7 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 37 KA 824 plakalı Mehmet Karaman (35) idaresindeki kamyonet, Tosya – Akçakavak köyü kavşağında karşı yönden gelen Oğuzhan Hangül (32) idaresindeki 06 BM 1563 plakalı otomobille çarpıştı.

Meydana gelen Trafik Kazasında araç sürücüleri Mehmet Karaman ve Oğuzhan Hangül ile her iki araçta yolcu olarak bulunan 5 kişi yaralandı.

Görgü tanıkları kazanın meydana geldiği kavşakla ilgili sitemlerini dile getirerek ‘’ Bu gördüğünüz kavşakta bundan birkaç hafta önce aynı şekilde kaza meydana geldi ve köy muhtarı hayatını kaybetti. O günden bu tarafa bu kavşakta sürekli kaza oluyor. Bu kaçıncı kaza inanın yaralıların yardımına yetişemez olduk. Kavşakta meydana gelen kazaların nedeni kavşak girişindeki uyarı levhaları. Sürücülerin görüş açısını kapayan levhalar yüzünden D-100 karayoluna girişte gelen araçları göremiyor.tosyahaberleri.com haber sitesi kavşak girişinde ki uyarı levhalarını gündeme getirdiği gün yetkililer gelip levhanın birini kaldırdı. Fakat bu yeterli olmadı. Yetkililerin bu durma acil çözüm bulmalarını istiyoruz’’ dedi.

Olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 









Editör: TE Bilisim