SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonun Tosya ilçesi Emniyet Teşkilatına bağlı asayiş polisleri yaptıkları başarılı bir operasyonla Samsun ilinde ''Ateşli Silahla Kasten Yaralama” olayı faillerinini yakaladı.

Edinilen bilgilere göre Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen A.K. ile Ünal B.(43) yolda karşılaştı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine A.K. üzerinde bulunan tabancayla Ünal B.’ye ateş etti. Yaralan Ünal B., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye  kaldırılarak tedavi altına alındı.



A.K olay sonrası  34 BG 6853 plaka sayılı beyaz renkli bir araç ile İstanbul istikametine doğru kaçmaya başladı.Samsun Emniyet müdürlüğü Asayiş şube ekipleri  aracın en son Havza ilçesinde görüldüğü, Tosya ilçesine geçebileceğini Tosya emniyet müdürlüğüne bildirmesi üzerine,İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Tosya Çorum Kavşağı’nda emniyet tedbirleri aldı. Firari 34 BG 6853 plaka sayılı araç Samsun istikametinden İstanbul istikametine doğru Çorum Kavşağı’ndan geçiş yaptığı esnada İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekibi tarafından takibe alındı.Araç Çankırı Kavşağı’ndan diğer ekipler tarafından önü kesilerek durdurulmak suretiyle araç ve içersinde bulunan ve olayın faili olduğu anlaşılan A.K., ve beraberinde olan E.K., K.K. ve M.K. isimli şahıslar yakalanarak Polis Merkezi Amirliğine intikal ettirildi. Yapılan araştırma sonrası suç aleti olan bir adet tabanca aracın ön kaput altında mavi renkli beze sarılı vaziyette bulunmuş olup, yakalanan şahıslar ve ele geçen suç aleti Cumhuriyet Savcısının doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerine teslim edildi.
(SDA-




Editör: TE Bilisim