03 Eylül 2012 tarihinde akşam yemeğini yedikten sonra ‘’Birazdan gelirim ‘’ diyerek evden çıkan ve bir daha kendisine ulaşılamayan Ahmet Sefa Pehlivan o tarihten bu güne kadar ailesi, yakınları ve polis teşkilatının tüm aramalarına rağmen bulunamamıştı.

 Çocuklarını fotoğraflarını o günlerde medyaya dağıtan gözü yaşlı aile günlerce Ahmet Sefa Pehlivan bulunması için çalışmışlar ve hep bir umut ile haber beklemişlerdir.

 08.Ekim 2012 tarihinde saat 10:30 sularında gelen bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri ilçenin Bahçelievler Mahallesi Hocaragıp paşa caddesine giderek çalılık alanda arama ve tarama çalışması yaptılar. Kastamonu'dan gelen Asayiş ve Cinayet Masa ekipleri çalılık alanda insan kemiği olduğundan şüphelendikleri  birçok kemiğe ulaştılar. Uzak mesafelere dağılan kemikler olay yeri inceleme ekipleri tarafından dikkatlice toplandı.

 

Tosya'da 03.09.2012 tarihinde kaybolan ve bulunamayan Ahmet Sefa Pehlivan'a ait olduğu şüphelenen elbiseler ve kemikler olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere İlgili birimlere gönderildi.

İlgili birimlerden tarafından yapılan çalışmalar sonunda Ahmet Sefa Pehlivan ‘a ait kemikler aileye teslim edildi. Aile yaklaşık 11 aydır kayıp olan çocuklarını Tosya Asli mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası defin ettiler.  


Editör: TE Bilisim