TURAN OZAN ACAR

ÇORUM (İHA) - Çorum’un Kargı ilçesinde bir otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, Kargı’dan Hacıhamza köyüne gitmekte olan Muharrem Aksoy (79) yönetimindeki otomobil, Kargı Kavşağı’nda karşı şeride geçmeye çalıştığı sırada yol yapım çalışmaları devam eden Beygircioğlu Kavşağı’ndan Boyabat istikametine seyreden Muharrem Babayiğit yönetimindeki 06 YPL 78 plakalı beton mikseri ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Muharrem Aksoy ile Döndü Aksoy (84), Nezaket Yalçın (49) ve Elmas Olcay (58) yaralandı.


Yoldan geçen diğer sürücüler, polis ve sağlık ekiplerine kaza olduğunu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Muharrem Aksoy ve Döndü Aksoy olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet  Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralılar Nezaket Yalçın ve Elmas Olcay için ise dakikalarca ambulans beklendi. Osmancık ilçesinden gelen ambulansla diğer iki yaralıd a Kargı İlçe Devlet Hastane
si’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Döndü Aksoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer 3 yaralı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.



Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, yaralı 3 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi

Editör: TE Bilisim