TURAN OZAN ACAR
  ÇORUM (İHA) – Çorum’un Kargı ilçesinde TIR ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişiden 2 kişi öldü 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza Kargı-Sinop kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kargı ilçesinden Tosya istikametine gitmekte olan M.B.(35) yönetimindeki 37 KL 369 plakalı otomobil, Kargı kavşağında geldiği sırada Tosya istikametinden Sinop istikametine gitmekte olan N.E.Y.(52) yönetimindeki 57 DU 277 plakalı TIR ile çarpıştı.



Kazada otomobil sürücüsü M.B. ile otomobilde yolcu olarak bulunan İ.K.(55) ve D.Ö.(55) yaralı olarak ambulansla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan İ.K.(55) ve D.Ö.(55) ambulansla hastaneye sevk edildiği sırada hayatını kaybetti. Sürücü M.B. ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazanın ardından TIR sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.





Editör: TE Bilisim