26.06.2011 tarihinde Pazar Camii'nde Öğlen namazını kılan Recep isminde bir vatandaş Öğle namazını kılıp dışarı çıktıktan sonra bir kaç adım atar atmaz aniden rahatsızlanıp yere düştü.Olay yerinde bulunan vatandaşlar yardıma koşup rahatsızlanan hastaya ilk müdahele yaptılar.




Özellikle bir bayanın ilk müdahelede hastaya yardım etmesi ve çağrılan ambulansın gelmesine kadar hastanın başında beklemesi olay anında çevrede bulunananlar tarafından takdirle karşılandı.




             Vatandaşların hastaneyi arayıp ambulansı çağırmaları ve Tosya Devlet Hastanesine ait bir ambulansın olay yerine gelmesi ile kriz geçiren hasta Tosya Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü.


 
            Hastane acil servisinden aldığımız bilgiye göre acil serviste tedavisine devam edilen hastanın sağlık durumunda hayati bir tehlike bulunmadığı ve hızla iyileştiği gelen bilgiler arasında.



www.tosyahaberleri.com  aniden rahatsızlanan vatandaşımıza geçmiş olsun der, Olay yerinde ilk müdaheleyi yapan duyarlı bayan vatandaşımıza da bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyoruz.




Haber&Foto : Sedat Ağacıkoğlu

Editör: TE Bilisim