Tosya Dört yol mevkiinde meydana gelen kazada Tosya Devlet Hastanesinden Emekli 1958 Doğumlu Halil Kaba ile oğlu Sefa Kaba Trafik Kazasında vefat ettiler  Trafik kazasından geriye baba ve oğlun almış oldukları ve giymeleri nasip olmayan ayakkabıları kaldı. Olay yerinde bulunan görgü şahitleri bu durum karşısında gözyaşlarını tutamadılar.
         İlçemizde son bir ay içinde her iki dört yolda meydana gelen kazalarda ilçemizin sevilen ve sayılan kişilerini Trafik canavarına teslim ettik.
Bir türlü bitmek bilmeyen yol çalışmaları ve nedense bir ay öncesinde diğer dört yolda meydana gelen trafik kazasından ders alınmamışçasına bu gün meydana gelen kaza ile baba ile oğlunu trafik canavarına teslim etti.

        www.tosyahaberleri.com olarak vefat eden bu iki kardeşimize Allah'tan rahmet diliyor.Geride kalan acılı ailesine akrabalarına ve dostlarınada sabır diliyoruz.
        her iki dörtyolda meydana gelen bu kazaların son olmasını istiyor ve şoförleri,yayaların ve yetkililerin trafik kurallarına ve tedbirlerine biraz daha önem ve dikkat etmelerini bekliyoruz...
Haber : Sedat Ağacıkoğlu




                                                 

Editör: TE Bilisim