KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi Tezcan köyünde bir evde yangın çıktı. Yangının söndürülmesinin ardından 14 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

  Edinilen bilgiye göre, yangın Bozkurt ilçesi Tezcan köyünde meydana geldi. Sabah namazına kalkan İbrahim Örnek, sobayı yaktı. Ancak bu sırada sobanın yanında bulunan kilimler tutuşunca evde yangın çıktı. Dede evden çıkarak kurtulurken, dedesinin yanında yaz tatilini geçiren Mehmet Örnek (14) komşuların tüm çabalara rağmen yanarak hayatını kaybetti. Yangında torununu kaybeden dede İbrahim Örnek ve baba Mustafa Örnek fenalaştı. Baba ve dede 112 acil servisi ekipleri tarafından Bozkurt İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yanan evin enkazında arama çalışması yapan Bozkurt Belediyesi ve Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Örnek’e ait olduğu belirtilen yanmış cesede ulaştı. Cenaze incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.



  Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Yangında 9 adet büyükbaş hayvan da yanarak can verdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Editör: TE Bilisim